Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil hâlet anında bapnın mümkün olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek artışını getirmektedir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu gidiş yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamele adımları Yangın Merdiveni Kapısı genellikle şunları mideerir:

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en munis bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page